Клінічна симптоматика агангліонозу кишечника та його ускладнень у дітей віком від 3 до 6 років - V.P. Prytula; O.O. Kurtash; V.F. Rybalchenko; S.F. Hussaini (Хірургія дитячого віку)
Клінічна симптоматика агангліонозу кишечника (АК) у дітей віком від 3 до 6 років є ускладненою через наявність безпосередніх ускладнень цієї патології, які зазвичай частково нівелюють класичні ознаки хвороби Гіршпрунга (ХГ), що ускладнює ефективний діагностичний процес цієї патології.