ХУДОЖНІЙ СВІТ ДИТЯЧОЇ ІЛЮСТРОВАНОЇ КНИГИ - Надія Янкова (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Літературознавство. Мовознавство. Фольклористика)
Федечко Іван. (2025). Світ в дитячій ілюстрованій літературі 2010–2020 (на порівняльному матеріалі найвідоміших перекладних книжок українських, польських, словацьких і чеських авторів) [PhD дисертація, Університет ім. Томаша Масарика]. Рукопис