Підстави та порядок припинення дії свідоцтва на торговельну марку за законодавством України - I. I. Shpuganych; Y. I. Samahalska (Аналітично-порівняльне правознавство)
У цій статті аналізуються правові підстави і порядок припинення дії свідоцтва на торговельну марку за законодавством України. Торговельна марка є одним із засобів індивідуалізації товарів і послуг, що забезпечує їх правову охорону та впізнаваність на ринку. У дослідженні висвітлено умови, за яких дія свідоцтва на торговельну марку може бути припинена, включаючи як позасудові процедури, так і судовий порядок припинення прав на торговельну марку.