Анатомічні та функціональні результати двох варіантів слінгових оперативних втручань для хірургічної корекції стресового нетримання сечі в жінок - K.V. Chaika; K.I. Bohadelnikova; V.A. Shamrai; I.L. Kukuruza; N.M. Homon; P.P. Slobodian; O.O. Hryshchenko (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Проблема нетримання сечі є однією з провідних у погіршенні якості життя жінок різних вікових категорій. Сучасним та ефективними хірургічним лікуванням цієї патології є слінгові оперативні втручання. Тому пошук оптимального варіанта такої операції залишається актуальним напрямом у сучасній гінекології.