МЕТОДИ ОПТИМІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПРОЕКТУ З ПІДГОТОВКИ НОВИХ ВИРОБНИЧИХ ПОТУЖНОСТЕЙ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА - V.A. Kucher (Економіка та право)
Розроблено методи оптимізації інвестиційного проекту з підготовки й відробітку нових виробничих потужностей. Доведено, що при реалізації програми інвестиційного розвитку шахти необхідно враховувати причинно-наслідковий зв’язок цілей, завдань і можливих рисок диференційовано за стадіями його життєвого циклу.