HASTANE ÇALIŞANLARININ ÇALIŞMA YAŞAM KALİTESİ ALGISINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA - Serkan Deniz; Beyza Erkoç; Onur Yüksel; Metin Öksüz; Mesut Çimen (İşletme Bilimi Dergisi)
Amaç: Bu çalışma ile hastane çalışanlarının çalışma yaşam kalitesi algı düzeyinin ve bu algı düzeyinin demografik özelliklere göre farklılaşıp farklılaşmadığının ortaya konulması amaçlanmıştır.