Kara György professzor és az ojrát kutatások az ELTE Mongol és Belső-ázsiai Tanszékén - Ágnes Birtalan (Távol-keleti Tanulmányok)
Birtalan Ágnes írása Kara Györgyről az MTA 200 éves fennállásának tiszteletére.