Recenzja: Jerzy Pietrzak, Senat Rzeczypospolitej Polskiej. Tradycja i współczesność XV-XXI w., 2002 - Henryk Olszewski (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Jerzy Pietrzak, Senat Rzeczypospolitej Polskiej. Tradycja i współczesność XV-XXI w., 2002