بررسی دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد فرزندآوری در سال 1401 - shadi zakerzadeh; Tayabbeh Marashi; Ali Ramezankhani; Mahshid Namdari (بهداشت در عرصه)
مقدمه: باروری یک رفتار اجتماعی شکل گرفته در بافت فرهنگی جامعه است. بـا توجـه بـه کاهش نرخ جمعيت در سایه کـاهش بـاروری در سـالهـای اخيـر وضرورت اتخاذ تصميمات روشـن در زمينـه فرزنـدآوری در سـالهای آتـی، شناخت آگاهی و نگرش به فرزندآوری در جوانان اهميت بالایی دارد. پژوهش حاضر به منظور بررسی دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص فرزندآوری در سال 1401 انجام شد.