Recenzja książki Karoliny Pawlak i Walentego Poczty „Międzynarodowy handel rolny, teorie, konkurencyjność, scenariusze rozwoju” - Jan Górecki (Wieś i Rolnictwo)
Karolina Pawlak i Walenty Poczta „Międzynarodowy handel rolny, teorie, konkurencyjność, scenariusze rozwoju”, Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, Warszawa 2011, s. 203.