Врожайність і структура врожаю сої залежно від елементів технології вирощування - С. П. ГЕНЬ (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво)
У сучасних інтенсивних технологіях вирощування сої система удобрення передбачає внесення всіх потрібних для рослин мікроелементів.