Mednarodni konferenci eLex (5.–7. julij 2021) in EURALEX (7.–9. september 2021) - Magdalena Gapsa (Slovenščina 2.0: Empirične, aplikativne in interdisciplinarne raziskave)
Poročilo o dveh pomembnih leksikografskih konferencah, in sicer o sedmi bienalni konferenci združenja Electronic lexicography in the 21st century (na kratko: eLex), ki je potekala med 5. in 7. julijem 2021, ter devetnajsti bienalni konferenci Evropskega leksikografskega združenja (European Association for Lexicography, EURALEX), ki je potekala med 7. in 9. septembrom 2021.