Les Escoles del Districte Segon de Barcelona (1904-1921), una escola modèlica en el seu temps - Josep Maria Masses Tarragó; Maria Pery Ventosa (Educació i Història: Revista d'Història de l'Educació)
En aquest treball es relata la història de les Escoles del Districte Segon de Barcelona. Unes escoles que van existir des de l’any 1904 fins l’any 1921.