مروری بر پوشش‌های تاخیرانداز حریق - آرمین حاجی بابا (مطالعات در دنیای رنگ)
از آنجایی‌که در سال‌های اخیر بحث مقاوم‌سازی ساختمان‌ها در برابر آتش اهمیت زیادی پیدا کرده است، در این مقاله به بررسی انواع پوشش‌های تاخیرانداز حریق پرداخته خواهد شد. این پوشش‌ها معمولا روی سازه‌های فلزی یا دیوارهای ساختمانی اعمال شده و سبب تاخیر در نشر و گسترش آتش می‌شوند. در حال حاضر پوشش‌های تاخیرانداز حریق به دو گروه کلی رنگ‌های تاخیرانداز حریق و پوشش‌های معدنی طبقه‌بندی می‌شوند. رنگ‌های تاخیرانداز حریق نیز به دو گروه کلی رنگ‌های متورم‌شونده و غیرمتورم‌شونده تقسیم می‌شوند. هر کدام از این پوشش‌ها با توجه به ضخامت فیلم اعمال‌شده، مقاومت‌های متفاوت بین 30 دقیقه تا 4 ساعت در برابر نشر آتش دارند. در این مقاله به مطالعه انواع این پوشش‌ها و اجزا تشکیل‌دهنده آنها پرداخته خواهد شد.