Derek Attridge, Jednostkowość literatury, przeł. P. Mościcki, Kraków 2007, ss. 223 - Ireneusz Piekarski (Facta Simonidis)
Recenzja publikacji: Derek Attridge, Jednostkowość literatury, przeł. P. Mościcki, Kraków 2007, ss. 223