Бібліотеки закладів вищої освіти у забезпеченні відкритого доступу: від концепції до впровадження власних практик відкритої науки - Наталія Кобижча (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Мета статті – визначити форми та види електронних інформаційних ресурсів і сервісів бібліотек закладів вищої освіти України, що відображають цільове призначення та змістове навантаження політики відкритої науки.