Показники продуктивності нових сортів пшениці м’якої озимої (Triticum aestivum L.) залежно від факторів вирощування - Л. М. Присяжнюк; Т. М. Хоменко; С. О. Ляшенко; С. І. Мельник (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Визначити вплив факторів вирощування на господарсько-цінні характеристики нових сортів пшениці м’якої озимої.