The economic value building creation in the group purchasing and sales organizations - Roszkowska-Hołysz Dorota (Management)
Uczestnictwo niezależnych przedsiębiorstw w grupach zakupowych daje możliwość realizacji rent w różnych obszarach ich działalności. W artykule wyszczególniono opisywane obszary. Bazując na literaturze przedmiotu podjęto próbę nazwania poszczególnych rent.