Клінічна оцінка характеристик сучасної панкреатичної інфекції в обґрунтуванні лікувальної тактики при гострому панкреатиті - М. Yu. Nychytaylo; D. V. Andriushchenko; V. А. Mahlovanyi; V. P. Andriushchenko (Клінічна хірургія)
Мета. Вивчення характеристик сучасного інфекційного чинника (ІЧ) при гострому панкреатиті (ГП) та аналіз їх клінічного значення.