КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ СТВОРЕННЯ «УКРАЇНСЬКОЇ ЕЛЕКТРОННОЇ ЕНЦИКЛОПЕДІЇ ОСВІТИ» - Валерій Биков; Олександр Буров; Лілія Лупаренко; Ольга Пінчук; Анна Яцишин (Фізико-математична освіта)
Формулювання проблеми. У науково-освітньому просторі України досі не існує єдиної спеціалізованої галузевої цифрової науково-освітньої інформаційно-довідкової системи, що містила б у вільному доступі енциклопедичні науково достовірні й сучасні тлумачення термінології педагогіки й психології. З огляду на це, особливої актуальності набуває проєктування та впровадження вітчизняної веборієнтованої освітянської енциклопедії.