ВПЛИВ МАКРОЕКОНОМІЧНИХ ЧИННИКІВ НА УПРАВЛІННЯ ТА МАРКЕТИНГ КОМПАНІЙ У КОНТЕКСТІ БІЗНЕС-КОМУНІКАЦІЙНИХ СТРАТЕГІЙ - T.M Romanyuk; V.V. Stefinin; A.D. Shpak (Aktualʹnì Problemi Rozvitku Ekonomìki Regìonu)
У статті проаналізовано вплив макроекономічних чинників – таких як ВВП, інфляція, валютний курс, безробіття на систему управління та маркетингові практики компаній у контексті формування ефективних бізнес-комунікаційних стратегій. Актуальність теми зумовлена динамічністю глобального економічного середовища, що супроводжується інфляційними коливаннями, нестабільністю валютного курсу, змінами споживчого попиту, безробіттям та іншими макроекономічними ризиками.