بررسی چگونگی شکل‌گیری هویت فردی در آثار مارگریت یورسونار - مریم هوشیار; ایلمیرا دادور (پژوهش ادبیات معاصر جهان)
آثار مارگریت یورسونار با بازآفرینی طرحی فلسفی از هویت انسان،خواننده را طی روندی تکاملی با خودشناسی در مفهومی کلی آشنا می‌کند. اساس این طرح،به ویژه با خلق شخصیت‌های رمانی نویسنده مصداق می‌یابد، تا خودشناسی با بیانی برایهویت فرد تلفیق شود، هویت انسان در بستر تأثیراتی برگرفته از اسطوره و مضامین تاریخیبررسی می‌شود.تعریفی که انسان‌ها از ماهیت و رابطة خود با محیط‌شان دارند، دراسطوره‌ها متجلی است؛ از این منظر چگونگی تبیین اسطوره در ادبیاتو از سویی دیدگاه‌های تاریخی نویسنده به مثابه الگویی در خودشناسی مطرح می‌شود. دراین مقاله سعی خواهد شد تا با رویکردی تحلیلی، مسیر مارگریت یورسونار را در ترسیمهویت فردی و درک خودشناسی، با بهره‌گیری از پندار انکار نفس نیچه، از خلال طرح شخصیت‌هایرمانی این نویسنده بررسی شود تا از این طریق روابط ممکن میان آفرینش هنر با هنرمند،پیوندی برقرار شود تا شکل‌گیری هویت فردی نویسنده و به طور کلی هر موجود بشری،بازتابی از آن باشد.