Tadeusz Maciejewski, Historia prawa sądowego Polski. Zarys wykładu, 1998 - Piotr Jurek (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Tadeusz Maciejewski, Historia prawa sądowego Polski. Zarys wykładu, Koszalin 1998