РЕГІОНАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ - N.V. Barbashova; O.S. Yanukovych (Економіка та право)
В умовах сучасної світової екологічної кризи є гостра необхідність використання регіонального підходу для її подолання. Регіональна політика — це ключ до розв’язання екологічних проблем, зокрема, і в Україні. Лише скоординовані дії державних органів і органів місцевого самоврядування будуть мати позитивний результат в реалізації державних екологічних програм.