Understanding sensitivity, specificity and predictive values - Stojanović Miodrag; Anđelković-Apostolović Marija; Stojanović Dijana; Milošević Zoran; Ignjatović Aleksandra; Mitić-Lakušić Vesna; Golubović Mlađan (Vojnosanitetski Pregled)
nema