ПОВОДЖЕННЯ З ВІДХОДАМИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЙ ЦИРКУЛЯРНОЇ ЕКОНОМІКИ - V. Loiko; M. Bratko; Ye. Bobrov; A. Voitseshchuk; S. Maliar (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Анотація. В умовах переходу від лінійної моделі економіки до циркулярної питання поводження з відходами і перспектив розвитку технологій циркулярної економіки є актуальним і потребує додаткового вивчення.