ПРАКСА УСТАВНОГ СУДА БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ У КРИВИЧНИМ СТВАРИМА У ПРВИХ ДЕВЕТ МЈЕСЕЦИ 2011. ГОДИНЕ - ДРУГИ ДИО - Владимир М. Симовић (Српска правна мисао)
Члан 16 став 4 тачка 1 Правила Уставног суда Ненадлежност Уставног суда за одлучивање