"Дизайн реклами" як інтегрована навчальна дисципліна у системі вищої мистецької освіти України - S. V. Prishchenko; E. A. Antonovych (теорія та практика дизайну)
У статті розглядається запропонований авторами концептуальний підхід до формування актуальної навчальної дисципліни «Дизайн реклами» як інтеграції графічного дизайну, реклами та маркетингу. Визначено базові компоненти професіоналізму дизайнера реклами з урахуванням вимог сучасного ринку: графічну дизайн–підготовку, соціологічну та маркетингову складові.