Футуристичний стиль в дизайні інтер’єрів готельних комплексів - L. Gnatiuk; O. Bazyl's'ka; M. Terletskaya (теорія та практика дизайну)
Досліджено умови розвитку футуристичного стилю. Розглянуто характерні риси футуристичного стилю в дизайні інтер’єрів. Досліджено закордонні та вітчизняні приклади футуризму в готельних комплексах. Запропоновано концепцію футуристичного дизайну інтер’єру готелю в Києві.