Samoocena a samotność uczniów szkół ponadpodstawowych. Moderacyjna rola lęku - Katarzyna Wołk (Horyzonty Wychowania)
CEL NAUKOWY: Badanie zostało zaprojektowane w celu ustalenia zależności pomiędzy samooceną a poczuciem samotności uczniów szkół ponadpodstawowych przy uwzględnieniu moderacyjnej roli lęku.