Профільне навчання: основні підходи до змісту та ознак - Вікторія Хренова (Педагогічний дискурс)
У статті проаналізовано існуючі підходи до розуміння ознак та характерних особливостей профільного навчання. На підставі зробленого аналізу розглянуто основні ознаки профільного навчання.