Створення вихідного селекційного матеріалу пшениці озимої зі стійкістю до основних збудників хвороб колоса - Л. А. Мурашко; Т. І. Муха; О. В. Гуменюк; Ю. М. Судденко; Н. В. Новицька; О. М. Мартинов (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Створення нового, високостійкого проти хвороб колоса та заселення шкідниками селекційного матеріалу пшениці м’якої озимої для використання в селекційному процесі.