A Review of “Abd al-Rahman III: The First Cordoban Caliph” Written by Maribel Fierro - Orhun Küskü (Darulfunun Ilahiyat)
Fierro, Maribel. III. Abdurrahman: İlk Kurtuba Halifesi, Tercüme: Firdevs Bulut Kartal (İstanbul, Vakıfbank Kültür Yayınları, 2021, 180). ISBN: 978-605-7947-92-5