Відновлення національної системи військових судів: сучасні проблеми правотворчості - V. V. Kuznetsov; M. V. Siyploki (Аналітично-порівняльне правознавство)
У статті досліджено сучасні законопроєкти «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» щодо функціонування військових судів» (реєстр. № 13048 від 27.02.2025 р.) та «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» щодо створення та організації діяльності військових судів» (реєстр. № 13048-1 від 11.03.2025 р.), які стосуються встановлення системи військових судів.