ЮРИДИЧНІ ЗАСОБИ ПОСИЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ - V.К. Mamutov (Економіка та право)
У статті проаналізовано тенденції та підходи до реформування народного господарства, обґрунтовано необхідність державно-монополістичного регулювання економіки. Також автором розглянута глобальна проблема сучасної науки — вироблення методики вимірювання рівня ефективності підприємств; розроблені та запропоновані способи посилення зацікавленості суб’єктів господарювання.