Ogólnopolska konferencja naukowa „Kodeks zobowiązań – historia i współczesność” - Mateusz Jerzy Nocuń (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Ogólnopolska konferencja naukowa „Kodeks zobowiązań – historia i współczesność”