FIXTIONS. Ficcions col·laboratives per intervenir des de l'especulació en realitats emergents - Andreu Belsunces (Temes de Disseny)
La pràctica del disseny cada vegada va més enllà de crear objectes (tangibles o intangibles) concrets per centrar-se en projectes relacionats amb el disseny de serveis, organitzacions, sistemes, plataformes o experiències. En aquest context, el disseny es converteix en mediador d'una xarxa sociotècnica, els actors dels quals -humans i no humans- tracta d'estabilitzar per aconseguir trobar un artefacte funcional.