Nadir Bir Olgu Sunumu: Güdük Apandisit - Ali Bozdağ; Aykut Soyder; Erkan Karacan; Eyüp Yılmaz (Sakarya Tıp Dergisi)
Güdük apandisit, nadir bir komplikasyon olup apandektomi sonrası 1/50.000 oranında görülmektedir.Apendektomi öyküsü olan hastalarda güdük apandisit tanısı gözden kaçabilmektedir.Klinik olarak akut apandisite çok benzemektedir.Biz de bu makalemizde nadir görülen, acil serviste güdük apandisit tanısı konmuş bir vakayı sunacağız. ( Sakarya Tıp Dergisi 2016, 6(1):34-37 ) Anahtar Kelimeler: Nadir; Güdük; Apandisit