Урожайність та якість зерна сортів вівса посівного (Avena sativa L.) за вирощування на чорноземах типових - С. М. Каленська; Р. В. Федів (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Встановити потенціал урожайності та якості зерна сортів вівса посівного (Avena sativa L.) залежно від живлення й погодних умов.