Морфологічні особливості та продуктивність сортів салату посівного листкового (Lactuca sativa L. var. secalina) голландської селекції в умовах північної частини Лісостепу України - В. Б. Кутовенко; Н. П. Костенко; І. В. Литвин (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Дослідити мінливість біометричних показників та продуктивність сортів салату посівного листкового (Lactuca sativa L. var. secalina) голландської селекції на дерново-середньоопідзолених ґрунтах північної частини Лісостепу України.