Teatre del Berlín d’entreguerres a Catalunya - Kàtia Pago Cabanes (Quaderns)
Aquest article fa un recorregut pel panorama teatral del Berlín d’entreguerres des de l’òptica de les revolucions. La idea era enfocar un període revolucionari com pocs de la història alemanya, també en l’àmbit teatral, en el context que més en va ser testimoni, i resseguir autors i obres que hi van impactar en la seva entrada a Catalunya. Es tractava de veure si hi havia una renovació semblant en el context d’arribada i el paper de les traduccions en el procés.