Aktivnosti Centra za istraživanje moderne i savremene historije Tuzla u 2023. godini // Activities of Center for Research of Modern and Contemporary History Tuzla in 2023 - Jasmin Jajčević (Historijski pogledi)
Aktivnosti Centra za istraživanje moderne i savremene historije Tuzla u 2023. godini // Activities of Center for Research of Modern and Contemporary History Tuzla in 2023