Психолінгвістична природа мовної норми та її місце серед чинників мовленнєвої діяльності - Юлія Макарець (Психолінгвістика)
Вступ. Стаття присвячена психолінгвістичному аспекту вивчення мовної норми як одного з регуляторів мовленнєвої діяльності людини.