Det relative relevansbegrepet - Henriette N. Tøssebro (Kritisk Juss)
Sammendrag Hva er en rettskilde? Selv om spørsmålet kan fremstå enkelt, åpner det opp for utallige svar. Svaret vil blant annet variere mellom ulike rettsanvendere og rettsanvendergrupper. Om det kan antas at enkelte argumentkilder - som lovens ordlyd - generelt må være relevante, kan den spesielle relevansen av en argumentkilde likevel være forskjellig. Denne artikkelen behandler relevansbegrepets nærmere innhold.