Європейський досвід правового стимулювання виробництва енергії з відновлювальних джерел - S. O. Sechin (Аналітично-порівняльне правознавство)
Стаття присвячена дослідженню механізмів стимулювання на державному та інституціональному рівнях виробництва енергії з відновлювальних джерел.