Boganmeldelse: Paula Wahlgren: De laglydiga. Om skolans brottsförebyggande fostran, Stockholms Universitet, 2014 - Helene O.I. Gundhus (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Boganmeldelse skrevet af Helene O.I. Gundhus (af Wahlgrens "De lagydiga: Om skolans brottsförebyggande fostran".