СКОРИНГОВА ОЦІНКА ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОЗИЧАЛЬНИКА МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ З ВИКОРИСТАННЯМ БАНКІНГ-ТЕХНОЛОГІЙ - O. I. Korkuna; A. M. Demchenko; A. I. Tsyktor (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Розглядається дослідження скорингової оцінки фінансового забезпечення позичальника малого та середнього бізнесу в Україні з наданням мікрокредитів вітчизняними банками, різними фондами, небанківськими фінансово-кредитними установами, а також іноземними банківськими інститутами і фондами з використанням банкінг-технологій.