70 anys de Drets Humans. Una anàlisi crítica des de la pràctica dels Drets Humans - Clara Marsan Raventós (IDP)
Jornada dedicada a l’anàlisi de la pràctica dels drets humans en tres àmbits de destacada actualitat com són els drets humans en l’àmbit de la diplomàcia, el dret d’asil i els drets socio-econòmics.