Tiroid fonksiyonunun prematüre bebeklerde patent duktus arteriozus üzerine etkisi - Cüneyt Tayman; Dursun Türkbay; Mehmet Büyüktiryaki; Ufuk Çakır; Sabriye Korkut; Davut Bozkaya (Genel Tıp Dergisi)
Amaç: Patent duktus arteriyozus PDA ile konjenital hipotiroidi arasındaki ilişkinin araştırılmasıdır. Gereç ve Yöntem: Çalışmaya Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Ünitesinde Ocak 2015- Aralık 2017 tarihleri arasında yatan, doğumda gestasyon haftası