Вплив фармакокорекції на патофізіологічні особливості морфофункціональних змін нижніх сечовивідних шляхів за наявності експериментального гіперактивного сечового міхура - O. I. Yatsyna; R. S. Vastyanov; I. M. Savytska; S. V. Vernygorodskyi; O. A. Geylenko; F. I. Kostev (Клінічна хірургія)
Мета. Дослідження відновних процесів у нижніх сечовивідних шляхах під впливом фармакокорекції та визначення найбільш перспективної моделі лікування експериментального гіперактивного сечового міхура (ГАСМ).